Ny pakkemaskin, nytt varemerke, nye produkter og en større satsning på miljø

 
Ny pakkemaskin

Den gamle pakkemaskinen byttes ut til fordel for en ny og moderne pakkelinje, som effektivt produserer 20 og 25 kilos sekker i miljøvennlig plastemballasje. Siste produksjon med papirsekker skjer i uke 43. Etter dette vil det kun være mulig å produsere produkter i bigbag frem til ny pakkelinje er på plass i desember 2018. Vi har fylt opp lageret med de viktigste sekkeproduktene og leverer som vanlig til den nye pakke-maskinen er på plass.

Robust - Nytt varemerke

Fra 2019 vil alle våre velkjente mørtelprodukter leveres i vårt nye varemerke; Robust. Samme gode kvalitet som tidligere og produsert av oss på Forsand. Vi utvider samtidig sortimentet og blir en komplett leverandør av sementbaserte produkter med avrettingsmasser, boltemørtel, flislim, fiberpuss mm. Produkter leveres fra vårt eget lager på Forsand. Bigbag, prosjekt- og spesialmørtel vil være tilgjengelig som tidligere.

Fokus på miljø

Den nye plastemballasjen er miljø- vennlig i et livsløpsperspektiv og skal gjenvinnes som ren plast. Sekkene gir produktene en lengre holdbarhet og mindre svinn, samt at de støver mindre i butikk og under transport. Sekkene er i tillegg mer værbestandig. Miljøvennlige transportmidler som båt vil i hovedsak benyttes. Vi kan nå hele Norge fra lager/depot på ulike destinasjoner langs kysten.