Mørtel fra Forsand

Mørtelverket ForsandForsand Sandkompani har produsert mørtel siden 1973. Sandkvalitet, topp moderne utstyr og fagfolk med høy kompetanse, gjør Forsand Sandkompani til en av landets ledende produsenter av alle typer tørrmørtel for privatmarkedet og til bygg- og anleggsbransjen.

Fra og med 2017 blir produktene som tidligere er blitt profilert under Mørtelverket Forsand, profilert via Forsand Sandkompani.

Kvalitetsmørtel
Tørrmørtelen som er laget av egne tilslagsmaterialer, er av aller høyeste kvalitet og finnes i et stort antall varianter og fargenyanser. 

Mørtelen leveres til våre kunder i 20 kg - 25 kg - 500 kg og 1000 kg. 

Vi tilpasser mørtelen etter kundens spesielle ønsker og behov. Spesialmørtelen er skapt for moderne, tidsbesparende og rasjonelle arbeidsmetoder. 

Kvalitetssikring
Vårt kvalitetssikringssystem ivaretar kundens interesser fra ordremottak til leveranse. Vi leverer bestilt vare til avtalt tid, riktig kvalitet og til konkurransedyktige priser. Produktene våre tilfredsstiller dokumentasjonskravet i.h.t. gjeldene standardkrav for kvalitet og trygghet.

Produktutvikling
Vi har eget moderne laboratorium hvor daglig produktkontroll blir utført. Ved siden av dette driver vi med kontinuerlig produktutviklingsarbeid for hele tiden å kunne tilby våre kunder det best mulige produkt og den best mulige service. 

Forsandmørtel er tilpasset de enkelte bruksområder.

Forsand Mørtel

Vi er en av landets ledende produsenter og leverandører av alle typer tørrmørtel for privatmarkedet og for bygg- og anleggsbransjen.

Medlem av:

Logo Kontrollrådet, Norsk Asfaltforening