Aktuelt

14.11.22 LEDIG STILLING SOM PRODUKSJONSTEKNIKKER

Vi søker etter en selvstendig og dyktig produksjonsteknikker. Som produksjonsteknikker hos oss blir du en del av et produksjonsteam på mørtel avdelingen ved vårt produksjonsanlegg på Forsand.

>> Les mer

25.11.21 LEDIG STILLING SOM LÆRLING, PRODUKSJONSTEKNIKKER

Vi ønsker deg som er teknisk anlagt og liker å jobbe selvstendig. Som person er du nøyaktig, tar initiativ og har evnen til å se løsninger. Samtidig er du ansvarlig og har fokus på sikkerhet.

>> Les mer

01.11.21 EPD PÅ PRODUKTER

Forsand Sandkompani har nylig fått utarbeidet EPD for sine produkter EPD’ene er lagt ut på EPD Norge sin hjemmeside www.epd-norge.no

En miljødeklarasjon er et kortfattet dokument som oppsummerer miljøprofilen til en komponent, et ferdig produkt eller en tjeneste på en standardisert og objektiv måte. Forkortelsen EPD brukes både i norsk og internasjonal sammenheng. EPD står for Environmental Product Declaration.

En EPD lages på grunnlag av en livsløpsanalyse (LCA) etter ISO 14040-14044. De standardiserte metodene som sikrer at miljøinformasjon innen samme produktkategori lar seg sammenlikne fra produkt til produkt, uavhengig av region eller land. Hensikten er at kunden skal kunne sammenligne miljøprofil og foreta en vurdering og et valg basert på miljødeklarasjonen.

 

 

19.01.21 OPPGRADERING AV ANLEGG

Vi har oppgradert anlegget vårt i desember 2020 og fått på plass seks nye 70 tonns siloer til vår mørtelavdeling.

 

 

 

 

 

 

 

14.12.20 LEDIG STILLING SOM PRODUKSJONSTEKNIKKER

På grunn av stadig økende oppdragsmengde søker vi etter en selvstendig og dyktig produksjonsteknikker. Som produksjonsteknikker hos oss blir du en del av et produksjonsteam på mørtel ved vårt produksjonslokale på Forsand.

> Les mer

 

28.09.20 VI SØKER ETTER LÆRLING SOM PRODUKSJONSTEKNIKKER

Som lærling hos oss blir du en del av et produksjonstem på mørtel. Du vil få opplæring i å håndtere og operere maskiner, verktøy og annet teknisk utsyr ved vårt produksjonslokale på Forsand.

> Les mer

22.08.19 LEDIG STILLING, PRODUKSJONSTEKNIKKER

Som produksjonsteknikker hos oss blir du en del av et produksjonsteam på mørtel ved våre produksjonslokale på Forsand.

>>> Les mer

 

13.02.19

Vi har pusset opp vår gamle knuser fra 1976 og fått oss ett flott velkommenskilt.

 

18.09.18 NY PAKKEMASKIN, NYTT VAREMERKE, NYE PRODUKTER OG EN STØRRE SATSING PÅ MILJØ

Vi satser tungt inn i det norske varemerket Robust™ og tilbyr et nytt og forbedret sortiment, med flere produkter og nytt design i plastsekker.

Ny pakkemaskin, nytt varemerke, nye produkter og en større satsning på miljø.

>>> Les mer

 

20.08.18 LEDIG STILLING
Vi søker etter produksjonsmedarbeider. Søknadsfrist 24.08.18.

 

04.06.18 LEDIG STILLING
Vi søker etter salgs- og produktsjef for mørtel, som har ansvar for salg til bygg- og håndverkerbransjen, primært på Vestlandet, Sørlandet og Østlandet.

 

eldre nyheter